Tilbage til rejser

Mallorca - uge 38  2014


Vi Rejste med Bravo Tours, og boede i byen Can Picafort der ligger i den østlige, og lidt roligere del af Alcudia bugten, på et lille  såkaldt "dansker-hotel". 
Der var heldigvis fredeligt og roligt, da næsten alle gæsterne var på vores egen alder, eller ældre. Da vi ankom til hotellet fik vi både udleveret nøglen til lejligheden, men også en til hotellets hoveddør, så vi selv kunne låse os ud og ind, da der blev låst af kl. 20.00. 
Som en extra service, så stod der 6 x 1½ liter vand klar på værelset, som vi kunne købe til en billig penge, og afregne ved lejlighed.
Det synes vi er en god service, for når vi ankommer efter turen fra Danmark, så skal vi da i det mindste ikke starte med at gå ud og finde et Supermarked, for at få slukket tørsten - der var immervæk ca. 35 gr. da vi i sol fra en skyfri himmel nåede til hotellet kl. ca. 13.00.

Vi havde lejet en bil i 3 dage, og besøgte nogle af de dejlige strande på østkysten, samt Cala Sant Vincens der ligger imellem bjergene vest for Formentor halvøen.
Det blev også til en  "smut-tur" de 12 km ned af serpentinersvingene til Sa Calobra, og Torrent de Pareis.   

Der blev også tid til en dejlig sejltur på nordkysten, hvor vi startede ud i Can Picafort havn, og havde et badestop på Alcudia-halvøen, inden vi sejlede videre ud og rundede fyret ved Formentor. På hjemturen havde vi også et badestop i en af de små bugter som kun kan nås i båd.

Se vores billeder fra turen
Can Picafort Cala Figuera Cala Sant Vincenc Cala Mondrago  Sa Calobra Sejltur Blandede billeder