En grim bluse til 10 kr. vinder over tatoveringen til 1.000 kr.

 

Går du med overvejelser om at få lavet en stor/grim/pæn/sjov tatovering til flere tusinde kroner  -  så la' vær'  !!!

Gå i stedet ned i din lokale Røde Kors/genbrugscenter og køb en brugt grim bluse til 10 kr.

Hvorfor nu det,  - jo' for når du nu (og det bliver de fleste) bliver rigtigt godt træt af og ærgerlig over din  "drømme" tatovering, og når du så ville ønske at du ALDRIG havde betalt xxx antal kroner for at få lavet den - så er fidusen den, at du i stedet for at gå og ærgre dig over din  "ønske" tatovering, så tager du bare den grimme bluse af igen  :-)

Det kan koste op imod 20.000 kr. at få fjernet en tatovering !

Misforstå mig ikke, for jeg ved godt at det eks. i Polynesien og blandt langfarende søfolk har været brugt i århundreder.
Men hvor det eks. i Polynesien er et status symbol, så var det hos vores gamle søfolk et kært minde om "Mor", eller navnet på kæresten derhjemme, for med hendes navn tatoveret på armen, jamen så måtte hun jo' være den eneste ene  -  eller..... ?

Dertil kommer, at der er flere eksempler på at det kniber med at finde en arbejdsgiver der er lige så fascineret af din "flotte" halstatovering som dig selv.

Det bør aldrig blive statens/min opgave at betale for at folk vælger at få fjernet deres egne selvvalgte tatoveringer, og spec. ikke hvis de er lavet på kendte ulovlige steder på kroppen - nej kontakt i stedet for den tatovør som ulovligt har lavet dem, og så få ham til at betale seancen + en bøde - da det jo' officielt er ulovligt at foretage sådanne tatoveringer i Danmark - eller betal selv.

Altså - der er ikke noget som kun enten er sort eller hvidt, så det er ikke ensbetydende med at jeg ikke kan li' tatoverede mennesker, men i min optik der udtrykker det bare et eller andet ............

 

Tatoveringer 2

Hvorfor skulle man dog lade sig tatovere ! ???    -   Man sætter da heller ikke klistermærker på sin Ferrari !!!