Tilbage til rejser

Zakynthos - uge 23 + 24  2017

Vi Rejste med Bravo Tours, og boede i byen Argassi der ligger lidt sydøst for hovedbyen Zakynthos som også kaldes Zante. 

Da det var vores 3' besøg på Zakynthos så havde vi set  "alt", men vi kunne alligevel ikke dy os for at gense flere af stederne, og da selvfølgelig også for at hilse på nogle af de mange dejlige mennesker som vi tidligere har mødt.
Eks. Ella's Coffeshop på nordøstkysten - en gammel campingvogn med fortelt. Desværre havde Ella valgt at lukke sin shop allerede i 2014, og vi havde egentlig tænk på at besøge hende privat, men undlod det alligevel, da vi tænkte at det måske kunne virke anmassende.
Til gengæld fik vi fuld valuta ved MERLIS Taverna på hovedgaden i Kalamaki, hvor vi mødte Spiros,Takis, Denise, og Yorgos.  Mimika, Angela og Dennis arbejdede desværre ikke på Merlis mere, men til alle I andre, I vil helt bestemt ikke fortryde et besøg på MERLIS Taverna - hils fra os.
Det var også et meget positivt møde med vores nye venner på VRAHOS Beach på Vassilikos halvøen - Kostas og Alexandros. Undlad ikke et besøg eller flere på VRAHOS Beach Snack Bar - de vil gøre alt for Jer - husk at overbringe en hilsen fra os.
Det er også værd at nævne Agnadi Restaurant på Vassilikos halvøen og Poseidon Restaurant på bjerget i den lille havneby Limni Keri, som begge har en fantastisk udsigt og en ærlig og god service - ikke mindst serverer de begge lækker græsk mad.
Endelig må vi ikke glemme de herlige mennesker, og selve stedet WINDMILL Restaurant helt oppe på nordøst kysten med ejerens nu 13 årige datter Spirella som serverede for os i 2015.

Se vores billeder fra turen
Zakynthos by Vrahos Keri Mix